Powered by Fitmanager

Per 1 februari 2019 is Eline helaas gestopt met het geven van de Relax-Kids en Relax-Kleuter lessen i.v.m. een verhuizing naar een plek buiten Limburg.

Specials en workshops:

23 december: 108 Zonnegroeten

Tijdens bijzondere momenten doe je in de yoga traditie 108 zonnegroeten. Zo ook op de kortste en langste dag van het jaar. Op 22 december is het de kortste dag van 2019 en daarom verwelkomen we de zon op maandag 23 december met 108 zonnegroeten. Het maakt niet uit hoeveel of je er daadwerkelijk doet. Aantallen doen er niet, wat belangrijk is dat je naar je lichaam blijft luisteren en wie weet verbaas je jezelf nog wel!

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659807

27 december: Hanuman Special

Hanuman is een mythologisch figuur binnen de yoga filosofie. Er is ook een yoga houding naar hem vernoemd: hanumanasana. Tijdens deze special vertel ik jou de mythe van hanuman terwijl we opwerken naar onze hanumanasana.

Aanmelden: https://club.fitmanager.com/activity/booking/1659805

deZENber special: Thaise Massage

In december kan iedereen wel wat rust en ontspanning gebruiken. Daarom kun je bij The Yoga Hub een Thaise Massage boeken op dinsdagavond, donderdagavond of vrijdagavond. Kijk in de agenda voor de exacte data en bemachtig jou plekje voor de nodige dosis ontspanning.

(The Yoga Hub heeft het recht om aanmeldingen te weigeren indien hier gegronde redenen voor zijn. Geen happy end)